#Advent12: Nová reklama na Coca-Colu je made in Česká republika

Od minulého týdne můžeme pravidelně sledovat na televizních obrazovkách novou globální reklamu značky Coca-Cola pro letošní zimu. Česká republika může být pyšná na své krásné lokality, hned několik se jich objevilo v novém reklamním spotu. Konkrétně se jedná o Louny, Nebušice a Loket. Reklama běží na televizních stanicích Nova, Prima a TV Barrandov.

Co si člověk představí, když se řekne reklama na Coca-Colu? Odpověď je jednoduchá. Umělý sníh, červená barva, Santa Claus, světýlka, vlezlá písnička, kamiony a radost. Ano, všechno tohle se i tentokrát objevilo v novém spotu, který má na starosti španělská agentura Sra.Rushmore. V hlavním reklamním spotu se samozřejmě objevují všechny tři nápoje největší společnosti prodávající nealkoholické pití, a to Coca-Cola, Coca-Cola light a Coca-Cola Zero.

Coca-Cola Česká republika uvedla v listopadu novou reklamu v rámci globální kampaně Taste the Feeling. Na tento reklamní spot nyní navazuje 15 vteřinový tag on na podporu komunikace Vánočního kamionu. Tag on k vánoční tour Coca-Cola kamionu se bude vysílat celkem 3 týdny a s drobnými úpravami bude stejný jako v předešlém roce. Co se měnit nebude je velké nákladní vozidlo. Dlouhý, červený kamion posetý světýlky. Kamion se vydal na cestu po Česku 26. listopadu a svoji cestu ukončí 22. prosince.

Coca-Cola vánoční kamion je již řadu let jednou z největších promotion na českém trhu, protože každoročně přiláká tisíce návštěvníků,“ řekl brand manažer značky Coca-Cola Jan Kopřiva.

 

Přidat komentář